Vuosikokous 2020

19.4.2020

Tänään pidettiin Elämänidun vuosikokous

Tänään, 19.4.2020 Elämänitu ry:n vuosikokous pidettiin poikkeusoloista johtuen Skype:ssä. Kokouskutsu lähetettiin yli kaksi viikkoa sitten kaikille Elämänidun varsinaisille jäsenille ja kokoukseen oli ilmoittautuminen. Puheenjohtaja Mira Teräväinen lähetti linkin Skype-kokoukseen kaikille kokoukseen ilmoittautuneille.

Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat, myönnettiin vastuuvapaus hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille, päätettiin jäsenmaksujen suuruudesta ja valittiin hallitus toimintavuodelle 2020.

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Mira Teräväinen, varapuheenjohtajana Mika Salovaara, sihteerinä Pirkko Hukari, rahastonhoitajana Tomi Honkasalo. Muiksi hallituksen jäseniksi valittiin Stina Edelmann ja Juhani Kiiskinen.

Jäsenmaksut säilyvät ennallaan: Jäsenmaksu 15€, kannatusjäsenmaksu 30€ ja yritysten kannatusmaksu 150€.