Musiikkitoiminta

Lamp Factor

Akustinen Cover bändi Lamp Factor on perustettu vuonna 2013. Ensimmäiset 2 vuotta toimi bändikerhona soittaen omaksi iloksi ja pieniä esiintymisiä omalla työpaikalla. 2014 kun Elämänitu ry perustettiin siirtyi yhdistystoiminnaksi. Vuonna 2015 nimettiin ja bändin jäsenmäärä on 7.

Bändin jäsenet:

• Mira Teräväinen (Laulu, Kitara)
  • Pirkko Hukari (Laulu, kitara)
  • Tero Lukkarinen (Laulu)
  • Mika Salovaara (Kitara)
  • Juhani Kiiskinen (Kitara)
  • Kalle Suomalainen (Basso)
  • Jari Heikkilä (Rummut)

Lamp Factor esiintyy hoitolaitoksissa, erilaisissa tapahtumissa, ja edelleen omaksi ilokseen.

Tilaa Bändi!

Lamp Factoryn voit tilata pientä korvausta vastaan esiintymään Vihdin ja lähialueen kuntiin.

Lamp Factoryn voi tilata myös vetämään yhteislaulutilaisuuksia. Meillä on valmiina 20 yhteislaulukansiota!

Soita tai laita sähköpostia ja kysy lisää!

Yhteislaulut

Elämänitu ry:n yhteislaulukerho kokoontuu parillisten viikkojen keskiviikkoisin Herrakuntatalossa klo. 18-19.00. Tervetuloa laulamaan!! Kerhon vetäjänä Mira Teräväinen, säestäjinä Lamp Factor:in porukkaa.

Elämänitu vetää yhteislaulutilaisuuksia myös pyydettäessä Vihdissä ja lähikunnissa.

Ensimmäisessä Voimalaulumme-konsertissa, joka oli päätöskonsertti ensimmäiselle Voimaannuttavan laulunkirjoituksen kursillemme

Voimaannuttava Laulunkirjoitus

Elämänitu ry on aloittanut vuonna 2017 voimaannuttavien laulunkirjoitusten kurssien järjestämisen. Kurssien ohjaajana toimii Sami Takayama ja apuohjaajana Mira Teräväinen.

Seuraava kurssi alkaa syksyllä 2018.

Kurssilla opetellaan laulunkirjoituksen alkeet ja biisien rakenteet ja jokainen kurssilainen tekee ainakin yhden laulun kurssin aikana alku-loppu- ja välisoittoineen valmiiksi. Laulut myös äänitetään Elämänidun kotistudiossa ja kurssin päätteeksi järjestetään loppukonsertti!

Tapahtumia

Ei tapahtumia

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.